Pekao LEASING
Pekao LEASING - Leasing maszyn i urządzeń
Pekao LEASING wspiera sektor małych i średnich przedsiębiorstw. Realizacja tego projektu nie wymagała od nas podejścia marketingowego. Firma Pekao LEASING poszukiwała agencji interaktywnej, która dostarczy solidne - bezawaryjne spełniające najwyższe standardy bezpieczeństwa i prostej obsługi narzędzie CMS. Jednym z bardzo dużych wyzwań podczas realizacji projektu było zbudowanie wizerunku serwisu internetowego Pekao LEASING w oparciu o dokumentację Web Identity, która była wspólna dla wszystkich krajów europy. Dokumentacja zawierała 80 stron, a w niej wszelkie style i projekty wizerunku Pekao LEASING. Wizerunek był wymierzony co do 1 piksela. Kiedy oddawaliśmy serwis internetowy do europejskiego audytu zgodności "siedzieliśmy jak na gwoździach". W odpowiedzi na audyt otrzymaliśmy odpowiedź "Very good job!" co oznaczało - spisaliśmy się. Do dnia dzisiejszego raz na pewien czas spotykamy się z działem marketingowym firmy Pekao LEASING i dostarczamy unikalnych informacji z zakresu analityki internetowej i marketingu internetowego, przy okazji szkoląc pracowników z wykorzystywania tej wiedzy właśnie na serwisie Pekao LEASING.

Adres internetowy: www.pekaoleasing.pl