Kancelaria Tłumacza Monika Mostowy

Kancelaria Tłumacza Mostowy to jedna z najbardziej znanych instytucji tego typu w Krakowie. Jej założycielka, Pani Monika Mostowy, to ceniona tłumaczka i zaangażowana członkini elitarnego Polskiego Towarzystwa Tłumaczy Przysięgłych i Specjalistycznych "TEPIS".

To właśnie pani Monika Mostowy zwróciła się do nas o pomoc w realizacji nowej odsłony serwisu internetowego własnej kancelarii. Powód? Niezadowalający odzew klientów z internetu na pierwszą ofertę zaproponowaną w internecie przez Tłumaczkę.

W tej sytuacji, po paru rozmowach telefonicznych i wymianie kilku e-maili, żeby nie tracić czasu, natychmiast wybraliśmy się z Warszawy do Krakowa. Robimy tak swoim zwyczajem, żeby nic nie umknęło nam podczas poznawania oferty i sposobu pracy naszych Klientów.

Na miejscu, w trakcie wywiadu, który przeprowadziliśmy z Panią Moniką, a także po przyjrzeniu się Kancelarii z bliska, już w ciągu następnego tygodnia zbudowaliśmy pierwszą strukturę nowej oferty - znacznie szerzej oddającej prawdziwe kompetencje i możliwości pracowników Kancelarii. Rozpoznanie faktycznego potencjału zawodowego Klienta, w tym jego możliwości świadczenia wielu poszukiwanych w internecie usług dodatkowych (np. zagraniczne tłumaczenia wyjazdowe), tchnęło w nas optymizm. Dlaczego? Ponieważ natychmiast wewnątrz naszej Firmy, byliśmy w stanie określić cały zasób możliwości do wykorzystania w strukturze nowej oferty powstającego od zera serwisu internetowego Klienta. Dodajmy, że możliwości te, o dziwo, nie zostały wzięte wcześniej przez nikogo pod uwagę.

W chwili obecnej zakończyliśmy pierwszy etap prac i zasadnicza część oferty Kancelarii Mostowy, zwana przez nas także wersją startową, została opublikowana w internecie. Od tej chwili rozpoczynamy prace nad rozbudową oferty w oparciu o narzędzia analityczne, które pozwolą nam zbadać tendencje użytkowników serwisu internetowego i poczynić jego świadomą rozbudowę w oparciu o faktyczne potrzeby osób poszukujących usług tłumaczeń w Google.

Adres internetowy: www.kancelaria-tlumacza.pl