Restauracja orientalna Mandarin
Mandarin - Restauracja chińska
 Mandarin to ekskluzywna restauracja chińska położona w Powsinie. Poprzedni serwis internetowy Mandarin był interaktywną animowaną prezentacją Flash. Choć była to ładna strona dla restauracji przynosiła same straty. Podjęliśmy sie realizacji marketingu internetowego dla restauracji Mandarin i podstawowym elementem nowej strategii był serwis internetowy idący za udogodnieniami dla pojedynczego odbiorcy. Nasza praca polegała przede wszystkim na stworzeniu zaplecza informacyjnego oraz multimedialnego. Na miejscu w restauracji miała miejsce profesjonalna sesja fotograficzna wnętrz, potraw, personelu i pięknych przywiezionych prosto z Chin detali tworzących wystrój restauracji. Założenia obejmowały przedstawienie atutów firmy, wybranych potraw, pomieszczeń, udogodnień, jak również rezerwację stolika. I tym sposobem Mandarin wypłynął na powierzchnię, jednocześnie zajmując wysokie pozycje w rezultatach wyszukiwania Google jako wysokiej klasy ekskluzywna chińska restauracja. Pracujemy z tym Klientem od ponad roku i tendencja zainteresowania usługami jest wciąż wzrostowa. Utrzymujemy bliski kontakt w zakresie rozbudowy serwisu internetowego. Na tę chwilę zaplanowane są działania mające na celu stworzenie spotów reklamowych różnych części i udogodnień restauracji.

Adres internetowy: www.mandarin.com.pl