Villa Riccona - Restauracja włoska

Villa Riccona to ekskluzywna restauracja włoska w Jawczycach przy trasie wylotowej z Warszawy na Poznań. Klient był świadomy zaistnienia w Internecie. Posiadał estetyczną prezentację w sieci Internet, ale poza tym nie był przygotowany do obsługi Klientów poszukujących usług które oferował. Na kilku spotkaniach z personelem i właścicielem firmy ustaliliśmy strategię pozyskania nowych Klientów i obsługi bieżących. Villa Riccona to restauracja oraz hotel wyposażona w kompleks usług z tym związanych. Serwis internetowy jest przekrojem wszystkich usług i udogodnień jakie oferuje Villa Riccona. Dla klienta wykonaliśmy profesjonalną sesję zdjęciową potraw, wnętrza restauracji i hotelu, oraz ogrodu. Stworzyliśmy treści serwisu w oparciu o założenia i wnioski które pojawiły się na drodze analizy całego zagadnienia. Klient odczuł wzrost zainteresowania usługami restauracji oraz hotelu, jednakże serwis wciąż wymaga wiele pracy. Jesteśmy w bliskim kontakcie z tym Klientem. Cieszymy się z aktualnego sukcesu, ale pracujemy razem z Klientem na większy.

Adres internetowy: www.villariccona.pl