Restauracja włoska Castello
Castello - Restauracja włoska
Castello to ekskluzywna restauracja włoska w warszawskim Wilanowie. Budowa serwisu internetowego restauracji to bardzo wdzięczny temat do opracowania. Restauracja zawsze ma pomieszczenia, menu, również prowadzi usługi dodatkowe które można wydobyć i ukazać. Lubimy przygotowywać marketing internetowy dla restauracji. W Castello przedstawiliśmy wszelkie udogodnienia dla gości, przedstawiliśmy kartę dań, opisaliśmy pomieszczenia. Nasi copywriterzy „wyżywali się” słowem pisanym, a pozostały zespół wykonał profesjonalną sesję fotograficzną wnętrza restauracji, potraw i personelu. Restauracja po pierwszych dniach od uruchomienia osiągnęła sukces. Wzrosło zainteresowanie usługami restauracji o ponad 20% w pierwszych miesiącach działania serwisu i ta tendencja wynosi po roku czasu ok. 25% i wciąż rośnie. Ze strony internetowej Castello „sypią się” zapytania i rezerwacje stolików. Z Klientem jesteśmy w ciągłej współpracy między innymi obecnie kręcimy spoty reklamowe restauracji.

Adres internetowy: www.castello.pl