Asystujemy w dojrzewaniu

Czyli nasze wsparcie w początkowym okresie uruchomienia serwisu w sieci Internet.

• Obserwujemy uruchomiony serwis - jaki ruch jest generowany poprzez Google, modyfikujemy te elementy, które nie funkcjonują wystarczająco dobrze, szukamy nowych możliwości polepszenia skutecznego dotarcia do Klienta, podkręcamy wszystkie parametry do maksymalnych wartości użytkowych.
  • Ulepszamy przekaz zgodnie z obserwowanymi tendencjami wizyt, ale wciąż w zgodzie ze strategią firmy i jej ofertą.
  • Usprawniamy sieć komunikacyjną wewnątrz serwisu na podstawie zaobserwowanych potrzeb użytkowników.

Otoczenie i Google się zmieniają, widzimy te zmiany i natychmiast reagujemy.

• Gdy pojawiają się nowe elementy wewnątrz Twojej firmy, sugerujemy co warto powiedzieć, jak to przekazać, uczymy tym samym Ciebie, jak obsługiwać serwis w przyszłości, gdy już przekażemy go do użytku własnego.
  • Przygotowujemy Cię do działań, jakie musisz wykonywać w Internecie, aby zostać zauważonym przez Google Caffeine Index - mechanizm opierający się na świeżości i aktualności informacji. Uczymy Cię mądrze dobierać informacje. Bo ostatecznie informacje są dla ludzi, a nie dla wyszukiwarek internetowych.

W międzyczasie przechodzisz szkolenie z obsługi systemu CMS, dostarczamy informacje jak samodzielnie tworzyć treści dla serwisu internetowego oraz jak zarządzać frazami kluczowymi serwisu.

Na tym etapie i po nim cały czas pozostajemy u Twojego boku, by służyć i pomagać. Nawet gdy pracujesz już samodzielnie, my doglądamy serwis internetowy i sugerujemy rozwiązania, które mogą się przydać.