Domikon - Domy i Konstrukcje
Ostatnia realizacja, która przebiegła wyjątkowo szybko. Firma Domikon zajmuje się budową domów w technologii szkieletowej. Obsługuje Klientów indywidualnie. Poszukiwała rozwiązań umożliwiających pozyskanie zmotywowanego do zakupu Klienta. Domikon posiadał wcześniej serwis internetowy, który niestety nie spełniał swojej roli. Dostarczyliśmy wiedzy jak podejść do Klienta, który poszukuje domu. Trzeba praktycznie stać się takim Klientem, by móc ocenić potrzeby którymi się kieruje. Nasze działania wiązały się w dużej mierze z rozebraniem funkcjonowania firmy Domikon na poszczególne procesy, wydobycie unikalnej wartości dla Klienta oraz przedstawienie jej jako atuty. Sukces jaki firma uzyskała już po dwóch tygodniach od uruchomienia serwisu internetowego zaowocował zapytaniami o budowę domu, oraz ogromną aktywnością nowych Klientów, kontaktujących się właśnie poprzez serwis internetowy Domikon. Z firmą jesteśmy w stałym kontakcie i dopieszczamy przekaz internetowy korzystając z narzędzi analitycznych.

Adres internetowy: www.domikon.pl