Polityka prywatności

W GDP szanujemy prawo do prywatności. Poniżej wyjaśniamy zasady, na jakich zbieramy dane osobiste, do czego je wykorzystujemy i jak je chronimy.

Do naszego serwisu internetowego mamy podłączone statytyki Google Analytics, dzięki którym dowiadujemy się o charakterystyce odwiedzin. Na podstawie zebranych informacji dostosowujemy ofertę naszej firmy, przekazując informacje przez serwis internetowy GDP.

Google Analytics  to jedyny system statystyczno-raportujące do gromadzenia informacji na naszym serwisie Internetowym.

Jakie formy kontaktu są dostępne na GDP:

• Kontakt telefoniczny stacjonarny
  • Kontakt telefoniczny komórkowy
  • Kontakt poprzez e-mail
  • Wysłanie formularze kontaktowego
  • Wysłanie zgłoszenia o błędzie

Reguły funkcjonowania kontaktu

Telefon bezpośredni do naszych pracowników upoważna wybrane osoby z naszej firmy do oddzwonienia celem przedstawienia szczegółów oferty lub umówienia się na spotkanie.

Kontakt poprzez e-mail dostępny na stronie GDP jest jednocześnie Twoją zgodą na nasz kontakt zwrotny.

Wysłanie formularza kontaktowego, jest równoznaczne ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych, ale w ograniczonej formie. Ograniczona forma upoważna pracowników GDP wyłącznie na odpowiedź lub kontakt telefoniczny tylko we wskazanej w formularzu sprawie. Zbierane dane poprzez formularz kontaktowy nie będą wykorzystywane do celów reklamowych ani marketingowych. Dwa razy do roku wysyłamy naszym wszystkim Klientom życzenia świąteczne z okazli Świąt Wielkanocnych oraz Świąt Bożego Narodzenia.

Wysłanie zgłoszenia o błędzie to Twoja pomoc w udoskonaleniu naszej witryny internetowej czyli naszej oferty. Dokładamy wszelkich starań, aby wszystkie strony działały bez najmniejszych problemów, jednakże jeśli znajdziesz błąd na naszej stronie zgłoś go za pomocą dodatkowego formularza, który wyświeli się na stronie zawierającej informację o błędzie.
Formularz zgłoszenia błędu przesyła do nas informację o adresie IP z którego zostało wykonane zgłoszenie oraz przekazuje URL strony na której wystąpił błąd. Zbierane informacje ze zgłoszeń błędów nie będą wykorzystywane w celach marketingowych ani reklamowych. To jedynie forma, dzięki której możemy udoskonalić swoją witrynę internetową.

Bezpieczeństwo

Wszelkie napływające do nas dane za pomocą dowolnej formy kontaktu takie jak:

• Adresy IP
  • e-Maile
  • Numery telefonów
  • Nazwy firm
  • Adresy firm
  • Imiona i nazwiska osób
  • KRS'y
  • Brief'y
  • Materiały graficzne
  • Inne dokumenty i opracowania

są chronione i nie będą przekazywane osobom trzecim. Baza danych z tymi informacjami znajduje się na nośniku bez dostępu do sieci Internet.

Informacje dodatkowe

Przeglądarki internetowe

Witryna GDP Doradztwo biznesowe korzysta z dobrych ogólnie przyjętych praktyk programistycznych z wykorzystaniem najnowszych technologii. Ten fakt może powodować problemy w zakresie poprawności wyświetlania strony na nieaktualnych już przeglądarkach internetowych. Jeśli jesteś przywiązany do swojej ulubionej przegladarki internetowej, zadbaj o swoje bezpieczeństwo i bezpieczeństwo innych w Twoim otoczeniu. Zaktualizuj przeglądarkę do najnowszej dostępnej wersji:

Nie gwarantujemy poprawności wyświetlania się serwisu GDP, kiedy korzystasz z przeglądarek internetowych w wersjach beta lub testowych.

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie. O tym fakcie poinformujemy w aktualnościach na naszej stronie.

Firma odpowiadająca za Politykę prywatności:

Forsida Sp. z o.o.
ul. Foksal 18
Regon 143233012
KRS 0000391901
NIP 5252512498
biuro@gdp.pl

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.