TOP BUD®

Mieliśmy satysfakcję tworzenia nowej odsłony serwisu internetowego Firmy TOP BUD - jednego z największych i najdłużej działających na Polskim rynku dostawców usług projektowych i budowlanych w zakresie domów szkieletowych.

Nowy serwis internetowy TOP BUD to nie tylko szczegółowa prezentacja oferty Firmy. Jest to również, wyjście naprzeciw potrzebie zaspokajania wiedzy Klientów z internetu, zastanawiających się nad realizacją inwestycji własnego wymarzonego domu w wyżej wspomnianej technologii.

W związku z tym, postanowiliśmy że część treści serwisu powstanie w oparciu o pytania zadawane przez Klientów podczas rozmów ze specjalistami Firmy TOP BUD. W efekcie, wszystkie kwestie wynikające z procesu decyzyjnego Klientów poddaliśmy wnikliwej analizie i na ich podstawie stworzyliśmy artykuły, które zawierają skondensowaną i przydatną wiedzę dla osób poszukujących informacji o domach szkieletowych w internecie.

Wspomniane kwestie biorą ważny udział w procesie decyzyjnym potencjalnych Klientów Firmy TOP BUD. Dotyczy to nie tylko wyboru konkretnego projektu domu, ale co jeszcze ważniejsze, także decyzji o wyborze konkretnej technologii, czyli albo murowanej, albo szkieletowej.

Niewyjaśnienie jakichkolwiek wątpliwości Klientów byłoby błędem u podstaw. Serwis internetowy to nie tylko narzędzie sprzedaży w sensie dosłownym. Jest to także baza wiedzy o produkcie i usługach oraz odsłona bieżącej sytuacji Firmy. Zrównoważenie tych trzech elementów i ich systematyczna aktualizacja, budują wśród Klientów z internetu świadomość korzyści, jakie daje realizacja swojej inwestycji w Tej Konkretnej, a nie innej Firmie.

Udzielenie ww. odpowiedzi już z poziomu serwisu internetowego jest wyrazem poważnego traktowania Klientów przez usługodawcę.

Osoba zainteresowana budową domu szkieletowego dojdzie do pożądanych informacji za pośrednictwem internetu, oszczędzając swój czas dzięki usługodawcy, który opisuje wszystko możliwie szczegółowo w jednym miejscu.

Klient chętnie zwróci się do firmy, która "otwiera się" właśnie w taki sposób, czyli nie tylko odsłania kulisy swojej oferty, ale także przystępnie opisuje zagadnienia technologiczne, opowiada wprost o tym, jak pracuje podczas obsługi bieżących Klientów.

Pierwszy efekt naszej pracy w postaci konkretnego zapytania ofertowego skierowanego do naszego Klienta nastąpił już po 6 godzinach od uruchomienia serwisu internetowego.

Adres internetowy: www.topbud.pl