Spółdzielnia SIP Krosno

Firma SIP Krosno wyspecjalizowała się wytwarzaniu stojaków reklamowych i regałów ekspozycyjnych. Jest jednym z największych zakładów produkcyjnych w regionie. Przedsiębiorstwo zatrudnia blisko pięćset osób. Dysponuje dobrze rozwiniętą i nowoczesną linią produkcyjną oraz rozbudowanym zapleczem socjalnym dla pracowników.

Naszym zadaniem było przedstawienie potencjału przedsiębiorstwa w każdym możliwym aspekcie. Budując treść oferty SIP Krosno na potrzeby serwisu internetowego zaprezentowaliśmy, m.in:

• ponad 50-letnią historię Firmy;
  • bazę medyczną i politykę socjalną;
  • zaplecze projektowe i maszynowe wraz z pracownikami;
  • usystematyzowany sposób produkcji;
  • strategię jakości;
  • składowe schematu obsługi klienta.

Serwis internetowy SIP Krosno zbudowany jest tak by ukazywać Firmę w działaniu. Celowo i dla dodania artykułom większego dynamizmu, w trakcie realizacji projektu posłużyliśmy się dużą ilością zdjęć i materiałów filmowych, które towarzyszą treści. Oferta odsłania wprost i w szczegółach wszystkie procesy zachodzące w Firmie w trakcie produkcji i realizacji zleceń. Dzięki temu potencjalni klienci od razu dowiedzą się, w jaki sposób zostaną obsłużeni i jakie im to przyniesie korzyści. Taka metoda komunikacji z klientem poprzez serwis internetowy to tzw. marketing narracyjny, wedle którego: "Lepiej nie mówić jak dobrzy jesteśmy, lecz co robimy i w jaki sposób".

Termin realizacji: 3 tygodnie

Adres internetowy: www.sip.krono.pl