Współpraca z nami odbywa sie na zasadach wdrożenia projektu

Celem projektu jest nadrobienie zaległości i zbudowanie podstaw do dynamicznego rozwoju owocnej komunikacji w Internecie. Nośnikiem tej komunikacji jest serwis internetowy zarządzany w oparciu o zbiór najskuteczniejszych metod i praktyk.

Czas trwania projektu to zazwyczaj do 6 tygodni na uruchomienie nowego serwisu wyposażonego w zestaw niezbędnych narzędzi i następnie do 3 miesięcy wspólnych intensywnych działań. Po tym okresie czasu nadal otaczamy Ciebie opieką, aczkolwiek wszelkie poczynania będą już bardziej samodzielne. Zawsze jednak jesteśmy do Twojej dyspozycji w sprawach małych i dużych.

Poniżej opisujemy wszystkie najważniejsze etapy realizacji projektu, które razem z Tobą wdrażamy, przy których asystujemy i wspieramy.

1. Nasze pierwsze spotkanie

Zaczynamy od przeglądu uslugowo-produktowego Twojej firmy. Jeszcze przed pierwszym spotkaniem jesteśmy w stanie zbadać, czego brakuje i możemy zasugerować, co trzeba zrobić i w którym kierunku podążyć.

Często na pierwszym spotkaniu przegląd firmy jest jeszcze raz powtarzany, z uwagi, że ma to charakter demonstracyjny. Rozbieramy procesy firmy na czynniki pierwsze, by wyłowić te atuty, których sami być może nie dostrzegaliście.